Dit is zowel voor U als voor CULINAIR AAN HUIS een zekerheid tot leveren. Alle bestelde producten worden eind van de middag of volgens afspraak gekoeld of warm aangeleverd.


Nadat U en CULINAIR AAN HUIS tot een overeenkomst bent gekomen, stort U een borg € 100 euro.


Alles wordt warm en of koud geleverd, dus U heeft nergens omkijken meer naar.Kiest U voor een warm en koud buffet, dan wordt alles bij U klaargezet op een, vooraf afgesproken tijdstip. Borden en bestek (worden erbij geleverd) worden de volgende dag weer vuil opgehaald.


Bij een diner kan Uw tafel prachtig opgedekt en aangekleed worden voor het aantal personen dat deelneemt aan het diner. Deze tafel is dan voorzien van mooie tafellakens, glaswerk, bestek, kaarsen , eventueel een champagnebokaal, mooie messenleggers met een roos (kleur na keuze) etc.


Na het diner kunt U alles vuil terugzetten in de boxen, waarna deze de volgende dag weer bij U wordt opgehaald.


Prijzen kunnen variëren van € 20,00 tot € 50,00 per persoon excl. BTW . Het hangt er van af waar U voor kiest en het aantal personen. Natuurlijk kunt U ons ook als gastvrouw of gastheer laten serveren. U kunt de menu’s aanpassen aan Uw eigen wensen. Bel of kom langs voor een gratis offerte. U kunt dan aangeven wat U lekker vindt en Culinair een Huis kan dit voor U bereiden.De prijs voor amuses is € 15.00 p.p. excl. BTW voor 6 amuses


Deze worden geserveerd op prachtige etagères. Circa 6 amuses p.p.Voor meer informatie: