Op 15 februari haalt Culinair aan Huis de Gooi en Eemlander met foto en een leuk interview.Gedekte tafel bij een boekhandel in Den Haag.Party met als binnenkomer een glas prosecco met wat verschillende amuses. Daarna, warm en koud buffet en nagerecht.
Buurtfeest BBQ Nederhorst den BergDiner 12 personen.Diner 8 personen.Diner Gooise vrouwen.

ITALIAANS BUFFETBUFFETHet Italiaans buffetDiner 28 personen.High TeaChampagne ontbijtBUFFETTuinfeestVisschotelsVisschotels bij een buffet.


De gedekte tafels.Verschillende amuses geserveerd op een groot dienblad.( Klik hier naast eventueel op AMUSES ).Party met Champagnes en amuses.Culinair aan huis vindt het heel belangrijk dat alles mooi aangekleed is.
Tuinfeesten!Tuinfeest in grote tent.Ontvangst van de gasten met eventueel Prosecco, kinder-champagne en amuses.

De amuses mogen er NU bij


Zalmbonbon gevuld met créme, ei, kruiden , geroosterde pijnboompitjes en een dakje van kaviaar.
Champagne ontbijt.Ondernemersbeurs november 2005 in studio 22. Net buiten de prijzen gevallen, maar superblij!Tonijn en zalmmousse gegarneerd met verschillende soorten verse vis o.a.: Hollandse garnaaltjes, zalmbonbon gevuld met ei, creme, geroosterde pijnboompitjes en een topje van kaviaar, gevulde tomaatjes met Hollandse gemarineerde garnaaltjes, paling en makreel.Een heerlijke Champagne met verschillende amuses. O.a. zalmbonbon gevuld met ei, creme, geroosterde pijnboompitjes, room met een dakje van kaviaar.
Één van de gedekte tafels.Gedekte kersttafel!!...


Gedekte tafel bij warm en koud buffet.Mijn perfecte keuken.


De auto van CULINAIR AAN HUIS.Verschillende soorten amuses.

De party kan beginnen.Bij een heerlijk buffet hoort een mooi gedekte tafel.Gedekte tafel met visschotel, amuses en stokbrood.Warm buffet.HIGH TEA in de Theetuin in Weesp

PICKNICK IN WEESP.


Picknicken met Culinair aan Huis kan ook.
Culinair aan Huis komt met foto in BOEKBLAD te staan.


VOOR MEER INFORMATIE ;
Overmeerseweg 44,


1394 BD NEDERHORST DEN BERG.


TELEFOON ; 0294-254338 / 06-21687778