CULINAIR AAN HUIS serveert ook heerlijke culinaire buffetten. Suggesties, altijd welkom. U zegt wat U lekker vindt en Culinair aan Huis gaat dit voor U bereiden.




De prijs van een culinair warm en koud buffet varieert. De prijzen liggen ongeveer tussen de € 19,00 en € 50,00 per persoon. Het ligt er nl. aan waar U voor kiest. Ook het aantal personen telt mee, hoe meer personen hoe goedkoper het buffet per persoon wordt.




Als de klant het prettig vindt, dat Culinair aan Huis meekomt voor bediening, dan is dat mogelijk. Wij leveren tevens servies en bestek erbij. De vuile vaat wordt later opgehaald. Statafels met aankleding zijn eveneens mogelijk.


Ook heeft Culinair aan Huis o.a. glaswerk, kop en schotels, totale aankleding, borden en bestek





De buffetten worden naar keuze geserveerd met rijst en/of een aardappelschotel.



Prachtig tuinfeest met een warm en koud buffet.



U zou de party kunnen starten door bij binnenkomst van de gasten een glas prosecco en wat amuses te serveren.



Luxe huzarensalade geserveerd op een spiegel.




Tropical salade met gerookte kip, kaas, noten, fruit en overgoten met een zoete tropical saus.



Een culinaire visschotel met een zalm- en tonijnmousse, geserveerd met Hollandse garnaaltjes, verse zalm, gerookte paling, krabsticks, gerookte makreel, gerookte forel. (ca. 6 tot 7 pond vis)



Halve culinaire visschotel met een zalm- en/of een tonijnmousse, geserveerd met Hollandse garnaaltjes, verse zalm, gerookte paling en krabsticks.



Een zalmsalade op ouderwetse manier bereid.



Luxe tonijnsalade met o.a. ei, kappertjes, eventueel olijven, mais, ananas, pijnboompitjes en verse kruiden.



Luxe waldorfsade met veel fruit.



Zomerse salade met o.a. gerookte kip, eieren, komkommer, feta, tomaatjes en gebakken uien



Pasta-tonijnsalade met o.a. pasta, ananas, pijnboompitjes, kruiden, olijven, mais, eieren, kappertjes en kruiden.



Gigli (pastasalade) met o.a. zongedroogde tomaatjes, paprika's, rode uien, champignons, olijven enz.



Salade met o.a. gerookte zalm, geitenkaas, tomaatjes en komkommer.



Vitello Tonato: kalfsvlees met een tonijnsaus, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanvlokken.



InSalate Caprese- Mozzarella tomatensalade.



Pollo tonnato (gegrilde kipfilet met een tonijnsaus). Een prachtig bijgerecht bij een mooi buffet.



Gemarineerde kip in pindasaus.



Een wildgoulash 'a la Marianne'. Heerlijk voor de winter.



Hazenpeper Culinair aan Huis, echt een recept voor de winter.



Coq au Vin 'A la Marianne' naar traditioneel Franse receptuur.



Een rundvleesschotel met ananas, gestoofd in trappistenbier met diverse soorten groenten.



Kalfsvlees in een saus van Marsala met knoflook, ui en tomaten.



Carpaccio met een dressing van truffelolie, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, kappertjes en geroosterde pijnboompitten.



Verschillende soorten vleeswaren, pate, gevulde eieren en asperges enz.



Een salade met kaas, pijnboompitten en gerookte kip gemarineerd in honing en kruiden.



BLANQUETTE DE VEAU: Kalfsvlees in bier gestoofd.



Salade met o.a.: kip, rode ui, paprika's, tomaten, komkommer, feta en noten.



Blauwe kaassalade met tomaatjes, gorgonzola, spekjes, waterkers en overgoten met een dressing van olie, wijnazijn, honing en mosterd.



Kip met ananas, mandarijntjes, perzik in een zoetige amaretto roomsaus. Dit gerecht kan eventueel ook gemaakt worden van varkenshaas.



Gegratineerde pangafilet met kerrieroom, feta, geitenkaas en noten. (Dit recept kan ook weer aangepast worden als iemand niet van feta of geitenkaas houdt). Deze vis is een beetje vergelijkbaar met tong en ruikt ook niet naar vis. Belangrijk bij een buffet.



Varkenshaas met vruchten in een exotische saus.



Varkenshaas in een cranberry-portsaus met geroosterde noten.


Gemarineerde kip in een pindasaus



Kipschotel met ananas, kerrie en vruchten, geserveerd in een saus van butterscotch.



Balletjes gehakt overgoten met een pindaroomsaus.



Balletjes gehakt in een tomatensaus.



Gebakken kipfilet met verse groenten in een lichte room-monchousaus.



Kipfilet in een gorgonzola-roomsaus met geroosterde amandelen.



Varkenshaasschotel met ananas, mandarijntjes, geroosterde noten en kruiden in een caramelsaus.



Culinaire warme rundvleesschotel. Gebakken en gesudderd in de port.



Varkenshaas in een exotische madeirasaus.



Bourgondische stoofschotel bereid met rundvlees.




Ham-aspergerolletjes met keuze uit verschillende gevulde eieren.



Ratatouille ' la Marianne'.



Bij het buffet kunt U kiezen uit rijst en/of een aardappelschotel.



Aardappelgratin 'A la Marianne'



Stokbrood met kruidenboter.



Verschillende soorten rauwkost. Paprika, radijsjes, tomaatjes, worteltjes, sperziebonen, komkommer, bleekselderij en Spaanse worst.



Franse boerensalade met feta, tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes en een heerlijke dressing.



Exotische fruitsalade.





Bij een heerlijk buffet hoort toch een nagerecht. Kies dan voor de tiramisu ' la Marianne'.



Chocolademousse 'a la Culinair aan Huis'.



Vers fruit met een tikje Limoncello.



Witte chocolade mousse


VOOR MEER INFORMATIE:


MARIANNE OUD/ CULINAIR AAN HUIS.

0294-254338/ 06-21687778