Een HIGH TEA is waanzinnig leuk, gezellig en lekker. Vooral als alle taarten zelf gebakken zijn


door CULINAIR AAN HUIS.


Vooral als je een mooie lokatie hebt. Ga eens kijken op de website van de Theetuin. Een GEWELDIGE lokatie.


Natuurlijk kan een High Tea bij u thuis gegeven worden waarbij Culinair aan Huis alles aankleedt en alles er bij levert.
Bij Culinair aan Huis kan de Theetuin geboekt worden. U kunt ook

precies zien wanneer de Theetuin bezet is.
CULINAIR AAN HUIS verzorgt hier regelmatig een

een High Tea of een party.High Tea buffet in de Theetuin in Weesp.
Verschillende taarten en mini taartjes.High Tea voor ca. 50 personen.
Scones met clotted cream en Engelse jam.Mini brownies gevuld met geroosterde noten en stukjes witte chocolade.Irish Coffee taart. We maken dat in verschillende vormen met eventueel leeftijd of tekst er op.Mini appeltaartjes gevuld met Cranberrysaus.Witte chocoladetaart. Een geweldige taart. Heerlijk bij een High Tea.
Chocoladetaart met een moussezachte vulling van kastanjepuree, gedroogde pruimen en whisky.Walnoten-koffietaartMonchou noten taart
Toren van soesjes gevuld met slagroom. Of eventueel toren van soesjes met een dakje van chocolade.
Cheescake parfums a l órange.Amaretto-abrikozenkruimeltaartChocolade cakejes gevuld met walnoten.Witte-chocoladetaart.Aardbeientaart met mascarpone-kaneelcreme.
Een tiramisutaart die zowel gemaakt kan worden als grote taart of in het klein in de vorm van mini tiramisutaartjes.(zie foto's )Aparte brownies met chocolade en geroosterde pijnboompitten.Citroentaart met amandelspijs en amandelen.Vruchtentaartjes gevuld met aardbeien, kersen en kiwí'sClubsandwiches met kruidenkaas, rucola en zalm of clubsandwiches met kruidenkaas, rucola en gerookte kipfilet.Mini quiches gevuld met tonijn, zalm, of geitenkaas. (Maak zelf u keuze)Gevulde eieren met bijvoorbeeld pesto of kerrie.Boeketje met verschillende soorten thee.


Prijzen tussen de € 20,00 en € 25,00 p.p. bij meer dan 25 personen.

Het ligt er ook aan of Culinair aan Huis mee komt voor de High Tea.


Voor meer informatie kan u contact opnemen met:
TELEFOON: 0294-254338 / 06-21687778