Een HIGH TEA is waanzinnig leuk, gezellig en lekker. Vooral als alle taarten zelf gebakken zijn


door CULINAIR AAN HUIS.


Vooral als je een mooie lokatie zoekt. Ga eens kijken op de website van de Theetuin. Een GEWELDIGE lokatie.
Een High Tea of een party in de Theetuin is allemaal mogelijk.High Tea buffet in de Theetuin in Weesp.


Natuurlijk kan een High Tea bij u thuis gegeven worden waarbij Culinair aan Huis alles aankleedt en alles er bij levert.Een High Tea in de huiskamer.

Scones met clotted cream en Engelse jam.Mini brownies gevuld met geroosterde noten en stukjes witte chocolade.Irish Coffee taart. We maken dat in verschillende vormen met eventueel leeftijd of tekst er op.Mini appeltaartjes gevuld met Cranberrysaus.Witte chocoladetaart. Een geweldige taart. Heerlijk bij een High Tea.Mini witte chocolade taartjes.Stracciatellataart met een chocoladebodem. (Herrencremetorte)Walnoten-koffietaartMonchou noten taart
Toren van soesjes gevuld met slagroom. Of eventueel toren van soesjes met een dakje van chocolade.
Cheescake parfums a l órange.Amaretto-abrikozenkruimeltaartChocolade cakejes gevuld met walnoten.Aardbeientaart met mascarpone-kaneelcreme.
Een tiramisutaart die zowel gemaakt kan worden als grote taart of in het klein in de vorm van mini tiramisutaartjes.(zie foto's )Aparte brownies met chocolade en geroosterde pijnboompitten.Citroentaart met amandelspijs en amandelen.Chocolade-Expressocréme-taart.Vruchtentaartjes gevuld met aardbeien, kersen en kiwí'sClubsandwiches met kruidenkaas, rucola en zalm of clubsandwiches met kruidenkaas, rucola en gerookte kipfilet.Mini quiches gevuld met tonijn, zalm, of geitenkaas. (Maak zelf u keuze)Gevulde eieren met bijvoorbeeld pesto of kerrie.Boeketje met verschillende soorten thee.


Prijzen tussen de € 20,00 en € 25,00 p.p. bij meer dan 25 personen.

Het ligt er ook aan of Culinair aan Huis mee komt voor de High Tea.


Voor meer informatie kan u contact opnemen met:
TELEFOON: 0294-254338 / 06-21687778