Welkom op mijn gastenboek.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Tom Nunez schreef op 01-02-2018 20:34 het volgende:
Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkheden voor uw bedrijf, nieuwe woningaankoop, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidering, persoonlijk of zakelijk doel? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt met ons. Neem contact met ons op, want we bieden onze financiële service tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen. Geďnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verkrijgen van leningen bij tomnunezfinance@gmail.com

Johan en Jeanne schreef op 22-12-2014 10:46 het volgende:
Gisteren "Open huis " voor de familie gegeven en het 3 gangen buffet was grandioos. Onze complimenten , kan het iedereen aanraden ! En de Tiramisu werd toegejuicht met : OOOh, Wat mooi gemaakt !!
E-mail: j.verburg@hetnet.nl
plaats: Ned.den Berg

Bianca Spits Warnars schreef op 18-12-2014 10:45 het volgende:
Marianne! Wat heb je me weer verrast. Ik kende je al via Pantheon; een lunch of een bbq, altijd goed verzorgd. Afgelopen vrijdag was je bij Eperium. Een walking dinner voor 60 personen. Alles liep op rolletjes. Het eten was prima en jij bent een stralende gastvrouw! Bedankt maar weer en tot de volgende keer!
E-mail: bsw@eperium.com
Website: http://www.eperium.com
plaats: Weesp

Esther de Graaf schreef op 13-11-2014 17:35 het volgende:
Hallo Marianne en team,

Hierbij wil ik jullie nog heel hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen tijdens mijn 40e verjaardag! Alles als werkelijk top geregeld. Ik heb nergens naar om hoeven kijken en volop van mijn feest kunnen genieten. De volgende dag was alles weer netje opgeruimd. Zelfs de keuken was brandschoon en vaatwasser leeg! Het eten was heerlijk. Alleen maar complimenten voor jullie. Bedankt dat jullie hebben bijgedragen aan een voor mij, onvergetelijk feest.

Groetjes,
Esther de Graaf
E-mail: mailesther@yahoo.com
plaats: Loosdrecht

Harry en Wenny Schippers schreef op 03-08-2014 23:34 het volgende:
Hallo Marianne en team,
Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden dat wij op 28 juni ons 40-jarig huwelijk vierden in de Theetuin in Weesp wat mede door jullie onvergetelijk is geweest. Na een vaartocht op de Ankeveense Plassen hebben jullie de eerste gasten al feestelijk onthaald met een Prosecco en overheerlijke amuses. Jullie hebben de taak van de gastvrouw op een voortreffelijke wijze waargenomen zodat wij ons veel meer tussen de gasten konden begeven.
Het buffet was van zeer goede kwaliteit en werd door allen als zeer smaakvol ervaren. Zo ook het toetje de tiramisu á la marianne. Chapeau!!
Wij zullen Culinair aan Huis zeker aanbevelen als het ter sprake komt

rob en Ellen Demmendaal schreef op 12-01-2014 17:26 het volgende:
Hallo Marianne,

Het was afgelopen 4 januari weer een grandioze avond. Een heerlijk buffet, prima verzorgt door Ingrid en Yvonne. We hadden alle tijd voor de gasten en de beide dames hebben alles geregeld en iedereen op tijd van een drankje voorzien.
De tiramisu blijft een hoogtepunt want hier was niets meer van over.
Als begin van het nieuwe jaar houden we dit erin, en wensen ook van hieruit iedereen nogmaals een heel gelukkig en gezond 2014
Veel liefs Rob en Ellen Demmendaal
E-mail: info@demmendaal-admin.nl
plaats: Amstelveen

Sandra Labree schreef op 06-01-2014 15:01 het volgende:
Hallo Marrianne,

Heerlijke super verjaardag gehad mede door jullie fantastisch buffet. Hoefde nergens aan te denken alleen maar cadeaus in ontvangst nemen. Zelfs geen afwas!!!! Ik kreeg van iedereen nog smsjes en mailtjes met de complimenten voor jullie verzorging.


George en Tine schreef op 10-10-2013 17:49 het volgende:
Met flair bracht Marianne beweging in ons feestje in de Theetuin.
Het Walking Diner was voor iedereen een aangename verrrassing.
Perfect georganiseerd en precies zoals we het graag wilden.
Hartelijk dank ook voor het enthousiasme van beide medewerkersters.

George en Tine
E-mail: tine@puchberger.nl
plaats: Weesp

fem groenendaal schreef op 14-08-2013 22:21 het volgende:
Wat hebben jullie mijn verjaardag tot een bizonderedag gemaakt, alles zo goed en correct verzorgd, het eten was perfect en er was genoeg meer dan dat, super, bedankt Marianne, Katinka en Jeannet.
Hartelijke groet Fem en familie
E-mail: nederhorsteiland@hetnet.nl
plaats: nederhorst den berg

Els en Luc Cornelissen schreef op 15-07-2013 23:14 het volgende:
Wij vierde op 13 juli onze verjaardagen bij de Weesperkoe aan de Dammerweg in Weesp bij Irene Hooijer.
Marianne van culinairaanhuis uit Nederhorst den Berg verzorgde een uitstekend buffet alles zag er niet alleen prachtig uit maar smaakte ook voortreffelijk.Dit zullen wij niet snel vergeten,wel aanbevelen aan andere die iets te vieren hebben,op zaterdag gevierd en op maandag lag er al een dvd bij ons in de brievenbus met prachtige foto,s.

Nogmaals onze dank aan Marianne en Irene.
E-mail: l.cornelissen3@upcmail.nl
plaats: Weesp

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Plaats een berichtje via het onderstaande formulier.

Naam
*
E-mail
*
Website
plaats
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht


Powered by Argeweb