Is het niet heerlijk om verrast te worden met een luxe Champagne-ontbijt waarvan zelfs de tafel prachtig opgedekt wordt?


Champagne-ontbijten zijn de crème de la crème onder de ontbijten. Want Champagne bij uw ontbijt, maakt het net dat beetje extra feestelijk.


De tafel wordt opgedekt met porseleinen dan wel kristallen servies, dus e.e.a. wordt niet in een doos aan de deur afgegeven.Bruisende rosé Champagne.Prosecco is natuurlijk ook een mogelijkheid.Bij deze foto is de tafel te klein, vandaar dat Culinair aan Huis er een mooi aangeklede sta-tafel bij gezet heeft met een Champagne bokaal (voor meerdere flessen). Zelfs kinder-Champagne is mogelijk.Wat is er mogelijk: kleine broodjes, zoet en/of hartig beleg, clubsandwiches met kruidenkaas, zalm of kipfilet, krentenbolletjes enz.Verschillende soorten zoetigheid.Het ontbijt kan geserveerd worden met een prachtig theeboeket.Eventueel met verschillende kaassoorten bij een groter aantal mensen aan tafel.Culinair aan Huis dekt bij U de tafel op bij een Champagneontbijt.Gerookte zalm is bij een luxe ontbijtbuffet niet weg te denken.Verschillende soorten vleeswaren.
Schaal met broodjes, hartig en/of zoetig beleg.

Een mooie gedekte tafel is belangrijk bij een luxe ontbijt. Verse sinaasappelsap, eitjes, vleeswaren, zoetigheid, thee, koffie, en eventueel gerookte zalm.Vers uitgeperst sinaasappelsap.


Wilt U iemand verassen met een Champagne/prosecco ontbijt? Culinair aan Huis zorgt dat het een onvergetelijke ochtend wordt met veel luxe. Culinair aan Huis zorgt voor een prachtig gedekte tafel en komt later de vuile spullen weer op halen.
Voor de liefhebbers (vooral voor kinderen) wat brownies erbij.Vers fruit is ook altijd lekker bij een goed ontbijt.Keuze uit verschillende vleeswaren en kaas.Aan de zoetliefhebber wordt ook gedacht.....Gerookte zalm.Zuivel is natuurlijk ook altijd mogelijk.Koffie en thee mogen ook niet ontbreken.
Verse Jus..........


PROOST!!!


Culinair aan Huis is gevestigd in Nederhorst den Berg. Ligt tussen Hilversum en Amsterdam.


Een prachtig opgedekte tafel met een etagère voorzien van verschillende broodjes, croissants, ontbijtkoek, kaas, verschillende soorten vleeswaren, jam en vers fruit, een gekookt eitje en verse jus d’orange, een kan koffie en heet water met verschillende soorten thee in een chique theedoos. Eventueel met wat zalm en niet te vergeten een fles Cattier Champagne van 0,75 lt.


De prijzen komen op:


Voor 2 personen € 125,00 excl. BTW. Extra personen € 25,00 per persoon excl. BTW.


Binnen een straal van 15 km is de bezorging en het weer ophalen gratis.


Daar buiten komt er € 0.45 per km bij.


VOOR MEER INFORMATIE :
TELEFOONNUMMER : 0294-254338 / 06-21687778