In plaats van een traditionele kraamtijd met tal van visites kiezen steeds meer (aanstaande) ouders tegenwoordig voor een kraamfeest.De oplossing is om een baby party te organiseren in de vorm van bijvoorbeeld een baby borrel met hapjes, een Champagne (prosecco) party of een High Tea.Culinair aan Huis kan u deze zorg uit handen nemen.Als decoratie zijn er wat beschuit met muisjes neergezet.
Natuurlijk wordt er aan de kleintjes ook gedacht.


Het grote voordeel van een kraamfeest is dat zowel ouders als baby in de stemming zijn voor een feest. Ook uitgerust, want de kraamtijd is ontspannen verlopen. Geen drukke dagen met wel drie of vier keer per dag kraamvisite. Natuurlijk zijn de naaste familieleden wel op bezoek geweest, maar van een bezoekstroom van collega’s, vrienden en kennissen uit het hele land in de vermoeiende eerste weken is geen sprake.

Als voorbeeld: De gasten ontvangen met een heerlijk glas prosecco en verschillende amuses.
Heerlijke lekkernijen, samen met een heerlijk kopje thee of koffie zorgen voor een paar gezellige uurtjes. Gewoon thuis of op een leuke lokatie.En nu de kadootjes maar uitpakken!Een leuk idee: Mocht er op uw kraamfeest veel kinderen komen, kan Culinair aan Huis zorgen voor een schitterend springkussen in uw tuin. Een ooievaar kan hier o.a. ook gehuurd worden.Natuurlijk kunt u zelf ook contact opnemen met het SPRINGPARADIJS.
Mocht U vragen hebben over uw kraamparty, mail of bel met Culinair aan Huis.

Nederhorst den BergTELEFOON ; 0294-254338 of 06-21687778