UITGEBREID ITALIAANS LUXE BUFFET.


BUFFET.


Een smakelijk begin van het buffet is een Italiaanse soep.


Italiaanse (pomodori) tomaten-roomsoep.


Op het buffet staat o.a. een schaal met Ciabatta (Italiaans brood) met Parmaham.
Plateau met wat verschillende soorten Italiaanse harde worst.Italiaans kaasplateau met een lekkere rode wijnjam met vruchten en druiven.
Verschillende Italiaanse broden met o.a. brood met zeezout en olijfolie (indopen) met verschillende soorten door Culinair aan Huis zelfgemaakte tapenades (o.a. spinazietapenade, rucolatapenade en een tapenade met gedroogde tomaatjes) plus schaaltjes met olijven.Frittata met tonijn, spinazie, paprika's, eieren etc. Een echt Italiaans lunchgerecht. (koud en eventueeel geserveerd zonder vis of met meer groenten).Vitello-tonnato: kalfsvlees met een tonijnsaus, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanvlokken.Italiaanse salade met kipreepjes, rauwe ham, champignons en Parmezaanvlokken.Pasta Bolognese orginale.


Bel CULINAIR AAN HUIS voor overige wensen. Heeft u geen borden, glazen, bestek, sta-tafels, tafelrokken, damasten kleden etc.? CULINAIR AAN HUIS heeft alles.


CULINAIR AAN HUIS zal voor alles zorgdragen, een onbezorgde, plezierige avond - gevuld met heerlijk eten van de beste kwaliteit. CULINAIR AAN HUIS van alle markten thuis.


Dit buffet boven de 20 personen komt op € 25,00 p.p.

Hier zit o.a. bij in: borden, bestek en de afwas.
Culinair aan Huis komt de volgende dag alles weer ophalen.

Neem eventueel contact op met


CULINAIR AAN HUIS


Marianne Oud-Vonk


Telefoon 0294-254338 of 06-21687778