Voor een walking diner kunt u kiezen uit verschillende suggesties. Uiteraard kunnen we ook rekening houden met uw persoonlijke voorkeur en een andere formule uitwerken.


Is uw gezelschap te groot om allemaal aan tafel te zitten, of wilt u liever dineren in een ongedwongen sfeer? Dan is een walking diner de perfecte oplossing. Uw gasten genieten al staand en lopend van de heerlijke creaties. Zelf heeft u bovendien alle tijd voor uw gasten. Een mooie en chique oplossing om uw feest, vergadering en iedere andere gelegenheid een culinaire invulling te geven!


De gerechtjes worden uitgeserveerd op trendy servies en ze zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij. Voor een walking dinner van 6 of 7 gerechten trekt u ongeveer 2 tot 4 uur uit.
WALKING DINER 1 (exclusief)

Amuse van Parmaham gevuld met kruidenkaas en overgoten met een honingdressing.Mosterdsoepje gepresenteerd in een kopje.Mini quiche gevuld met o.a. zalm, tonijn, geitenkaas of vegetarisch.Tropical salade geserveerd in een glas met o.a. gerookte kip, kaas, mandarijntjes, ananas en pijnboomptjes.Carpaccio met truffelolie, truffelmayonaise, kappertjes, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes.Rundvleesgerecht met o.a. uien, knoflook, wijn, bouillon, champignons, pruimen en abrikozen geserveerd in een ovale bakje.Panna cotta met witte chocolade en aardbeiensaus.


Deze Walking Diner komt op € 33.00 p.p. (boven de 20 personen)


WALKING DINER 2:Vitello-tonnato (kalfsvlees met een tonijnsaus met kappertjes)Mini-quiches gevuld met zalm, tonijn of vegetarisch.Mosterd soepje, geserveerd in een kop en schotel.Aardappel-pannenkoekjes met gerookte zalm, lente-uitjes en crème.Zalm of tonijnmousjeRoerei, met groene asperges en spekreepjes.Kipfilet met champignons in een romige kerriesaus met ananas. (helaas nog geen goede foto).Vers fruit met een tikje limonchello.


PRIJS VANAF 20 PERSONEN € 27.00 P.P.
WALKING DINER 3:Zalmbonbon gevuld met ei, geroosterde pijnboompitjes, crème, kruiden en een topje kaviaar.Lofbloem gevuld met een kaassalade en een overheerlijke dressing.Amuse van carpaccio met truffelolie, truffelmayonaise, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.Mosterd roomsoepje, geserveerd in kop en schotel.Tartaar van tomaat, komkommer, feta en tonijn.Mini-hamburgertjes, warm geserveerd.Chocolademousse met slagroom.


PRIJS VANAF 20 PERSONEN € 27.00 P.P.


Voor meer informatie over een walking diner, neem dan contact op met Culinair aan Huis.


Culinair aan Huis kan eventueel mee komen voor het serveren.CULINAIR AAN HUIS

Overmeerseweg 44

1394 BD Nederhorst den Berg.

0294-254338 of 06-21687778