Voor een walking dinner kunt u kiezen uit verschillende suggesties. Uiteraard kunnen we ook rekening houden met uw persoonlijke voorkeur en een andere formule uitwerken.


Is uw gezelschap te groot om allemaal aan tafel te zitten, of wilt u liever dineren in een ongedwongen sfeer? Dan is een walking diner de perfecte oplossing. Uw gasten genieten al staand en lopend van de heerlijke creaties. Zelf heeft u bovendien alle tijd voor uw gasten. Een mooie en chique oplossing om uw feest, vergadering en iedere andere gelegenheid een culinaire invulling te geven!


De gerechtjes worden uitgeserveerd op trendy servies en ze zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij. Voor een walking dinner van 7 of 8 gerechten trekt u ongeveer 3 tot 4 uur uit.


Zelf kunt u de keuze maken uit verschillende gerechtjes.


Deze twee walking diners zijn ook uitwisselbaar.


WALKING DINER 1:Vitello-tonnato (kalfsvlees met een tonijnsaus met kappertjes)Mini-quiches gevuld met zalm, tonijn of vegetarisch.Asperge-roomsoepje, geserveerd in een kop en schotel.Aardappel-pannenkoekjes met gerookte zalm, lente-uitjes en crème.Spiesjes van dadels, kleine tomaatjes en spek.Roerei, met groene asperges en spekreepjes.Kipfilet met champignons in een romige kerriesaus met ananas. (helaas nog geen goede foto).Vers fruit met een tikje limonchello.
WALKING DINER 2:Zalmbonbon gevuld met ei, geroosterde pijnboompitjes, crème, kruiden en een topje kaviaar.Lofbloem gevuld met een kaassalade en een overheerlijke dressing.Carpaccio met truffelolie, truffelmayonaise, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.Paddenstoelen-espressosoepje, geserveerd in kop en schotel.Tartaar van tomaat, komkommer, feta en tonijn.Mini-hamburgertjes, warm geserveerd.Chocolademousse met slagroom.


Voor meer informatie over een walking diner, neem dan contact op met Culinair aan Huis.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.CULINAIR AAN HUIS

Overmeerseweg 44

1394 BD Nederhorst den Berg.

0294-254338 of 06-21687778