VERSCHILLENDE TONGSTRELENDE AMUSES.




PRACHTIGE ETAGČRES MET AMUSES.




VERSCHILLENDE AMUSES! Natuurlijk schitterend om dit helemaal aan te laten kleden door CULINAIR AAN HUIS met mooie sta-tafels met prachtige rokken..



Zalmbonbon gevuld met ei, creme, geroosterde pijnboompitten en kruiden met een topje van kaviaar.



Parmaham gevuld met kruidenkaas en overgoten met een honingdressing.



Bonbon van geitenkaas gevuld met pesto en honing en omwikkeld met geroosterde pijnboompitjes.



Grote garnaal, gemarineerd en geserveerd in een whiskysausje!



Amuse van geitenkaas met knoflook en kruiden verpakt in Serranoham.



Amuse van eendenpaté gedrenkt in port, omwikkeld met geroosterde amandelen in een pruimen chutney saus.



Vitello tonato amuse met kappertjes.



Rundercarpaccio met truffelolie, truffelmayonaise, kappertjes en Parmezaanse kaas.



Zalmbonbon gevuld met een mousse van rivierkreeftjes en lenteuitjes.



Amuse van kwarteleitjes met spek en remouladesaus.



Mousse van forel met o.a. sinaasappel, mierikswortel en dille.



Eendenborst met sherrypruimen en cranberrycompote.



Amuse van roomkaas met gerookte kipfilet en verse kruiden.



Amuse van roomkaas, gorgonzola, kruiden en een dakje van zalm.



Amuse van gerookte eendenborst in een peper-sinaasappelsausje.



Soesjes gevuld met roomkaas, geitenkaas, veel verse kruiden en gedroogde tomaatjes.



Haringtartaar met rode uitjes en kruiden.



Bonbon van rosbief gevuld met ei en verse kruiden.



Gemarineerde Hollandse garnaaltjes in een whiskysausje op een bedje van rucola.



Soesjes gevuld met tonijn of rode zalm, kappertjes en kruiden.



Truffels van Hollandse garnalen met roomkaas en kruiden omwikkeld met geroosterde pistachenoten of bieslook.



Soesjes gevuld met krab en verse kruiden.



Pannenkoekje met kruidenroom en een dakje van gerookte zalm.



Patéballetjes omwikkeld met noten geserveerd met een rode wijnjam met vruchten.



Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas, geroosterde amandelen, honing en kappertjes.



Zalmamuse gevuld met kruidenkaas, rucola en kruiden.



Amuse van filet Américan met olijven en kwartelei.



Paling-roomkaasamuse met fijne geroosterde pijnboompitten en verse kruiden.



Rode pesto met een kwarteleitje.



Een amuse van roomkaas met fijngesnipperde gerookte zalm, geroosterde pijnboompitten, verse kruiden en room.



Een soesje gevuld met een luchtige palingmousse.


Gazpacho als amuse, geserveerd in een exclusief amuseglaasje.



Amuse van gorgonzola, roomkaas en kruiden met in het hart een, in pesto, gemarineerde olijf, omwikkeld met geroosterde pistachenoten met bieslook.



Bonbon van geitenkaas gevuld met gerookte makreel en omwikkeld met geroosterde pijnboompitjes.


Zalmamuse geserveerd op een lepel.



Amuse van artisjokken met geitenkaas, basilicum, olijf en knoflook..



Abrikoos gevuld met feta en omwikkeld met spek.



Een soesje gevuld met een mousse van foie gras.



Zalmrolletjes gevuld met spinazie en roomkaas.



Apart meloensoepje met caramellikeur.



Luchtige rode zalmamuse onder een dakje van kaviaar.



Hamrolletje gevuld met mozzarella en mini tomaat.



Dadels gevuld met geitenkaas, noten en bieslook. Voor liefhebbers van zoet.



Amuse van witlof gevuld met peer, gongonzola en walnoten.



Amuse bakje met een gevuld cocktailtomaatje gevuld met sardinetapenade.



Rolletjes van komkommer met gerookte forel , sinaasappel en kruiden.



Tortillerolletjes gevuld met roomkaas, parmaham, gegrilde tomaten en kruiden., geserveerd in een amuse schaaltje.



Verschillende kleine hapjes met o.a.: tomaatjes, feta, olijven, worst, kaas, kommer stukjes, radijsjes, gevulde eieren enz. Dit valt niet onder de prijs van amuses.



Speciaal voor kinderen: Pannenkoekjes gevuld met een cranberrysaus.



Kinder amuses met drankjes en leuk aangekleed. Ook kinderen moeten het helemaal naar hun zin hebben!



Kinderamuses!



Speciaal voor kinderen: Verschillende soorten pizzaatjes o.a. met gehakt, met verschillende soorten kaas, met ananas, met tonijn. Andere ideeën? Zeg het en Culinair aan Huis maakt het. (Vallen niet onder de prijzen van amuses)


De prijs is € 13.50 p.p. voor 6 excl BTW.


Er worden dan zes amuses p.p. gerekend.


VOOR MEER INFORMATIE:




TELEFOON ; 0294-254338 / 06-21687778